POSAO U TVRTKI PFIZER

KAKAV GOD BIO VAŠ POSLOVNI PUT, PFIZER MOŽDA IMA POSAO ZA VAS.

Bilo da već imate poslovnog iskustva ili još studirate, nudimo Vam niz različitih poslovnih mogućnosti u svim područjima poslovanja. Smatramo da svaka osoba svojim jedinstvenim životnim iskustvom pridonosi tvrtki Pfizer i pomaže nam da svakodnevno ostvarujemo pozitivan utjecaj na zdravlje ljudi u svijetu. Svaki zaposlenik tvrtke Pfizer pridonosi uspjehu našeg poslovanja i sudjeluje u njegovoj izgradnji. Stoga je Pfizer, kao jedna od vodećih biofarmaceutskih tvrtki u svijetu, odlučan u nastojanju da u svim područjima poslovanja zapošljava visokokvalificirane kandidate kojima omogućuje pristup neusporedivim resursima i opremi vrhunske kvalitete te nudi mogućnost rada na revolucionarnim istraživanjima.

Postanite i Vi dio naše priče.

GLOBALNA MREŽNA STRANICA O ZAPOSLENJU U TVRTKI PFIZER

Da biste saznali više o tome što Vam posao u tvrtki Pfizer može ponuditi i koja su radna mjesta dostupna, posjetite našu globalnu mrežnu stranicu o zaposlenju u tvrtki Pfizer.

      O NAMANAŠA POVIJESTODGOVORNOSTKODEKS PONAŠANJATRANSPARENTNOST I JAVNA OBJAVA PRIJENOSA VRIJEDNOSTITERAPIJSKA PODRUČJAKRIVOTVORENI LIJEKOVISIGURNOST LIJEKOVAIZVJEŠTAVANJE O NUSPOJAVAMAKVALITETA PROIZVODAISTRAŽIVANJE I RAZVOJRAZVOJ NOVIH LIJEKOVARAZVOJNA LINIJA TVRTKE PFIZERKLINIČKA ISPITIVANJA