KontaktKontakt
HomeUvjeti korištenjaUvjeti korištenja

Dobro došli na internetsku stranicu www.pfizer.hr!

Vlasnik je ove internetske stranice Pfizer Croatia d.o.o., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb

Molimo Vas da pozorno pročitate i pregledate uvjete korištenja prije nego što pristupite ili se krenete koristiti ovom internetskom stranicom. Pristupanjem ili korištenjem ove internetske stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili Uvjete korištenja. Ako niste suglasni s Uvjetima korištenja, nije Vam dopušteno pristupiti ili se koristiti ovom internetskom stranicom. Pfizer zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti Uvjete korištenja, zbog čega biste ih trebali redovito provjeravati jer sve izmjene postaju važećima danom objave na ovoj internetskoj stranici.

Korištenje internetske stranice

Vaše pristupanje i korištenje informacija koje se nalaze na ovoj internetskoj stranici predmet su ovih Uvjeta korištenja. Ovime ste suglasni da ćete cijelo vrijeme postupati u skladu sa zakonom tijekom korištenja i pristupanja ovoj internetskoj stranici i da nećete učiniti ništa što bi štetilo, sprječavalo, ograničavalo pristup, ometalo ili pogoršalo rad ove internetske stranice te da ostalim korisnicima nećete ometati korištenje i uživanje u ovoj internetskoj stranici.

Sadržaj

Ovime ste suglasni pristupati i koristiti se ovom internetskom stranicom i njezinim sadržajem na vlastitu odgovornost. Pfizer može u bilo kojem trenutku dodati, izmijeniti ili izbrisati sadržaj ove internetske stranice prema vlastitoj procjeni. Pfizer će uložiti razumne napore kako bi osigurao da informacije objavljene na ovoj internetskoj stranici budu točne, ažurne, kvalitetne, cjelovite i prikladne za korištenje, ali također ne garantira niti jamči niti tvrdi. Pfizer se izričito odriče svih jamstava, izričitih ili podrazumijevanih, u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom. Tvrtka Pfizer, njezine podružnice ili stranke uključene u stvaranje, izradu ili isporuku ove internetske stranice neće snositi odgovornost za gubitak, štetu ili troškove nastale na temelju ugovora, nezakonitog postupanja (uključujući nemar) ili na neki drugi način zbog oslanjanja na informacije koje se nalaze na ovoj internetskoj stranici, pristupanja, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internetske stranice ili zbog grešaka i propusta u sadržaju. Ovo ograničenje također obuhvaća gubitke, štetu ili troškove nastale zbog virusa koji mogu zaraziti Vašu računalnu opremu, programsku opremu ili podatke.

Kolačići i privatnost

Pfizer poštuje privatnost korisnika svoje internetske stranice. Molimo Vas da pročitate naša Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima, u kojima su objašnjena prava korisnika i osnova na temelju koje koristimo osobne podatke (uključujući i korištenje kolačića) prikupljene putem ove internetske stranice.

Internetske stranice i poveznice na internetske stranice trećih osoba

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice ili reference na druge internetske stranice kojima upravljaju treće osobe nad kojima nemamo nikakav nadzor.

Ove poveznice navedene su samo kao koristan dodatak. Na sličan se način može pristupiti toj internetskoj stranici preko poveznica trećih osoba.

Pfizer ne jamči, garantira niti tvrdi da su informacije koje se nalaze na takvim internetskim stranicama točne, ažurirane, kvalitetne, cjelovite ili prikladne za korištenje i ne snosi odgovornost za gubitke, štetu ili troškove nastale zbog takvih informacija. Uključivanje poveznica na internetske stranice trećih osoba ne implicira suglasnost ili preporuke tvrtke Pfizer.

 

Zdravstvene informacije

Ova internetska stranica može sadržavati informacije u vezi s različitim zdravstvenim poremećajima i načinima njihova liječenja. Navedene informacije opće su prirode i nisu zamišljene kao zamjena za savjete liječnika ili drugog stručno osposobljenog zdravstvenog djelatnika. Nije dopušteno korištenje informacija koje se nalaze na ovoj web stranici za dijagnozu zdravstvenih ili emocionalnih poremećaja ili za dijagnozu bolesti. Za postavljanje takvih dijagnoza uvijek se obratite liječniku ili nekom drugom stručno osposobljenom zdravstvenom djelatniku.

Nepovjerljive informacije

Kako je utvrđeno našim Pravilima o zaštiti privatnosti i kolačićima, svaka obavijest ili drugi materijali koje pošaljete tvrtki Pfizer putem interneta ili objavite na internetskoj stranici putem elektroničke pošte ili na neki drugi način, poput pitanja, komentara i prijedloga, smatra se i smatrat će se nepovjerljivim i Pfizer neće snositi nikakvu odgovornost. Pfizer se smije slobodno koristiti idejama, konceptima, znanjima ili tehnikama sadržanima u takvim obavijestima i materijalima u bilo koju svrhu, uključujući, ali ne i ograničeno na razvoj, proizvodnju i marketing.

Pravo intelektualnog vlasništva

Tvrtka Pfizer je vlasnik svih autorskih prava, patenata, prava na baze podataka, robne marke, dizajna, znanja i povjerljivih informacija (registriranih i neregistriranih) te svih ostalih prava intelektualnog vlasništva obuhvaćenih ovom web stranicom i njezinim sadržajem. Sadržaj ove internetske stranice smije se kopirati isključivo u svrhu nekomercijalnog osobnog korištenja uz zadržavanje svih autorskih prava i drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, nakon čega nije dopušteno ponovno kopiranje, umnožavanje ili distribuiranje. Uz poštovanje gore navedenog ograničenja, nije dopušteno kopiranje, prikazivanje, prenošenje, distribuiranje, izmjena, umnožavanje, ponovno objavljivanje ili ponovno prenošenje informacija, tekstova ili dokumenata koji se nalaze na ovoj internetskoj stranici ili njihovih dijelova u elektroničkom ili tiskanom obliku ili stvaranje sekundarnog djela na temelju navedenog bez prethodnog i izričitog pismenog dopuštenja tvrtke Pfizer. Naziv i logotip tvrtke Pfizer registrirane su robne marke i ne smiju se koristiti bez pismenog dopuštenja tvrtke Pfizer. Zlouporaba robnih marki ili drugih materijala u vlasništvu tvrtke Pfizer zabranjena je i možda krši zakon o autorskim pravima, zakon o robnim markama i/ili ostale zakone Republike Hrvatske. Imajte na umu da tvrtka Pfizer aktivno i agresivno štiti svoje pravo intelektualnog vlasništva svim raspoloživim pravnim sredstvima.

Zakonodavstvo Republike Hrvatske

Očekuje se da ova internetska stranica i njezin sadržaj budu usklađeni sa zakonodavstvom Republike Hrvatske. Unatoč tomu što su informacije koje se nalaze na internetskoj stranici dostupne korisnicima izvan zemlje, iste su isključivo namijenjene korištenju državljana Republike Hrvatske.

Razno

U slučaju nezakonitosti, nevaljanosti ili neizvršivosti bilo koje od odredbi ovih Uvjeta korištenja, nužno ih je izrezati i izbrisati kako ne bi utjecale na izvršivost ostalih odredbi.

Uvjeti korištenjaPravila o privatnostiPolitika kolačićaMapa stranicePosao u tvrtki Pfizer Grant Seekers Media Pfizer WorldwideZa zdravstvene djelatnikeOpći uvjeti kupnje – Hospira Zagreb d.o.o. Pfizer CentreOne Business to Business © Pfizer Croatia d.o.o. Sva prava pridržana. /PP-UNP-HRV-0028/ Datum izrade: listopad 2022